Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Crescatori.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Furaj pui, gaini si fazani Macropremix Pmx-F2
13 lei
Brand
Pmx-F2
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Macropremixul Pmx-F2 pentru furajarea puilor pentru carne (tip Ross 308, Cobb 500, Hubbard F1 etc.), a gainilor rase grele, a gainilor pentru reproductie si expozitie si a fazanilor este un macropremix private label de a patra generatie, dezvoltat impreuna cu specialisti in nutritie animala. Macropremixul Pmx-F2 este un amestec de vitamine, minerale si aminoacizi, o formula creata cu scopul obtinerii de performante de varf in regim de furajare gospodareasca a acestor pasari. Am dorit obtinerea celor mai bune furaje posibile adaptate necesitatilor fiziologice specifice speciei, rasei si varstei carora se adreseaza utilizand cat mai putine ingrediente si retete usor de aplicat in orice gospodarie.

Pe etichetele fiecarui macropremix sunt inscrise continutul detaliat, retetele calculate pe specificul macropremixului si pe specificul rasei, varstei si categoriei pasarilor carora li se adreseaza, cantitatea ambalata, modalitatea de pastrare, termenul de valabilitate, data fabricatiei, numarul de lot de fabricatie (pentru trasabilitate), datele de identificare si contact ale detinatorului private label-ului si alte informatii necesare & utile. Termenul de valabilitate este de 6 luni de la data fabricatiei.

Rata de inglobare a macropremixului este de 2,5%, ceea ce inseamna ca aveti nevoie de numai 2,5kg de macropremix pentru a face 100kg de furaj (nutret) finit pe care sa-l administrati. La un pret mediu de 13 lei / kg, costul macropremixului in kilogramul de furaj facut de tine este de 0,28 lei. La comenzi mai mari, pretul scade.

Adica te costa numai 28 de bani (0,28 lei) / kg ca sa te asiguri ca furajul facut de tine are exact toate vitaminele, mineralele si aminoacizii necesari. Este cea mai avantajoasa solutie!

Disponibil in ambalaje multipli de 5 kg:

Pmx-F2 5 kg = 65 lei (13 lei/kg) - pentru 200 kg furaj pasari [curier rapid 25 lei oriunde in tara]
Pmx-F2 10 kg = 130 lei (13 lei/kg) - pt 400 kg furaj pasari [curier rapid 28 lei oriunde in tara]
Pmx-F2 15 kg = 180 lei (12 lei/kg) - pt 600 kg furaj pasari [curier rapid 30 lei oriunde in tara]
Pmx-F2 20 kg = 240 lei (12 lei/kg) - pt 800 kg furaj pasari [curier rapid 36 lei oriunde in tara]
Pmx-F2 25 kg = 300 lei (12 lei/kg) - pt 1 tona furaj pasari [curier rapid 38 lei oriunde in tara]
Pmx-F2 30 kg = 360 lei (12 lei/kg) - pt 1,2 tone furaj pasari [curier rapid 43 lei oriunde in tara]

De asemenea, sunt disponibile permanent in stoc calciu furajer si macropremixuri si pentru alte pasari si animale de gospodarie: prepelite, gaini rase grele si de reproductie, gaini mixte si ouatoare, pui de carne, curcani, rate si gaste, bibilici, fazani, pauni, porci, purcei, scroafe gestante, scroafe in lactatie, iepuri, oi, miei, capre, iezi, struti si emu.
Din Gura in Gura