Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Crescatori.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incubator automat oua gaina Cleo 5TGHAC cu termohigrometru
440 lei
Brand
Cleo5
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Incubator Cleo 5 cu termostat reglabil, termohigrometru digital, intoarcere automata oua de gaina si cupa exterioara pt. apa

Incubator si eclozionator automatizat pentru oua de gaina, prepelita, rata, gasca, curca, bibilica, fazan, paun, potarniche si alte specii de pasari; poate fi folosit si cu intoarcere semi-automata a oualor (din cheite exterioare) sau cu intoarcere manuala a oualor, pentru a beneficia de o capacitate mai mare de incubare sau pentru a incuba mai multe tipuri de oua.

Capacitatea maxima de incubare a oualor si eclozare a puisorilor:

60 oua de gaina (sau 41 oua de gaina la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de intoarcere a oualor; sistemul este inclus)
125-150 oua de prepelita (in functie de rasa) (sau 74 oua de prepelita la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de intoarcere a oualor; acest sistem trebuie achizitionat separat, sau alegeti modelul de clocitoare Cleo 5TGPHAC care are si acest mecanism inclus)
50 oua de rata
30 oua de gasca
75-100 oua de fazan (in functie de rasa) sau 75 oua de bibilica, oua de gaina (rase pitice) ori oua de rata (rase ornamentale) (sau 41 oua, la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de intoarcere a oualor de gaina a incubatorului [inclus], sistem de intoarcere pe care se monteaza un set de 41 inele adaptoare - acesta trebuie achizitionat separat)
42 oua de curca (sau 20 oua de curca la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de intoarcere a oualor)
30 oua de paun
100-120 oua de potarniche (sau 41 oua de potarniche la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de intoarcere a oualor - acest sistem trebuie achizitionat separat)

Cleo 5TGHAC "full automat" este un incubator de uz gospodaresc, cu incubare pe un singur nivel; este prevazut cu termometru digital, higrometru digital si termostat cu posibilitate de reglare a temperaturii de incubare si eclozionare.

Incubatorul Cleo 5 are sisteme de intoarcere automata la intervale de 4 ore a principalelor tipuri de oua (gaina, curca), optional poate fi dotat si cu intoarcere automata a oualor altor specii (prepelita, bibilica, fazan, gaini pitice, potarniche, rate ornamentale).

Incubatorul Cleo 5 este prevazut cu dispozitiv exterior dual de alimentare cu apa, pentru un control simplu si eficient al umiditatii fara a provoca fluctuatii majore pe timpul incubarii; incubatorul are capacitatea maxima de o jumatate de litru de apa.
Incubatorul are panou de afisaj digital si capac transparent, pentru o vizibilitate imbunatatita si un control superior asupra incubarii oualor si mai ales a eclozionarii puisorilor.
Incubatorul are un randament minim de incubare de 60% (daca sunt respectate instructiunile de utilizare). In practica, randamentele medii obtinute uzual variaza in functie de specie, intre 85-90% din total oua de gaina incubate (95% din total oua fertile) sau 80% din total oua de prepelita incubate (90% din ouale fertile) si 60% din total oua de gasca incubate - randament foarte bun.

Stiati ca fiecare litera din denumirea incubatorului exprima o anumita functionalitate sau dotare a incubatorului?
T = termometru: incubatorul Cleo 5 este prevazut cu termometru cu afisaj digital
G = gaina: incubatorul Cleo 5 este prevazut cu sistem de intoarcere semiautomata (din cheita) a oualor de gaina
H = higrometru: incubatorul Cleo 5 este prevazut cu higrometru cu afisaj digital
A = automatizare: incubatorul Cleo 5 este prevazut cu motorase cu programator care actioneaza automat sistemele de intoarcere a oualor
C = cupa: clocitoarea Cleo 5 este prevazuta cu o cupa exterioara bicamerala, cu canale comunicante cu fiecare din cele doua alveole pentru umiditate din interiorul incubatorului
Din Gura in Gura